MarktPlaza

Ford Transit Custom - 270 2.2 TDCI L1H1 NAVI AIRCO PDC 1e Eigenaar

523x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: okt 2012 - jun 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 310 Nm
GVW: 2.700 kg
Lengte/hoogte: L1H1
Afmetingen (LxBxH): 497 x 203 x 198 cm
Wielbasis: 293 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
CO2 uitstoot: 186 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 109 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Achterdeuren met ruiten
- Achteruitrijcamera
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Driver Assistance Pack
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Koplampen adaptief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Tussenschot volledig
- Vermoeidheids herkenning
- Verwarmde voorruit
- Zijschuifdeur rechts
AUTO STAAT BIJ POETSER, FOTO'S VAN GEPOETSTE CUSTOM VOLGEN ZSM! Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Ford Transit Custom u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het luxeniveau in deze Ford is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Ford Transit Custom samen. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Afleveringsmogelijkheden:
Voor aanschaf van een occasion heeft u bij ons 2 mogelijkheden, u kiest voor:
• Pakket Standaard: De scherp geadverteerde prijs inclusief geldige apk, vloeistoffencontrole, minimaal 5 liter brandstof en ter naam stellen van het voertuig, geen meerprijs!
• Pakket Service: Pakket standaard inclusief servicebeurt. Prijs is variërend vanaf € 395,- tot € 595,- afhankelijk van het voertuig.
Nationale Auto Pas
Omdat wij zijn aangesloten bij de Nationale Auto Pas worden alle auto’s geleverd met een NAP certificaat. Zo heeft u de garantie dat de kilometerstand juist is.
Openingstijden
Voor het maken van een afspraak om de auto te bezichtigen, of voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Johan Ouwerkerk via 06-26162417 - 0411-678467 of Nard Strik 06-45088858. Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 16.30.
Ons bedrijf:
Strik Auto's, al meer dan 30 jaar een begrip in Nederland biedt zijn auto's aan tegen zeer concurrerende prijzen. Kijk ook eens op onze website WWW.STRIKAUTOS.NL, wij hebben altijd 100 occasions op voorraad. Klanten beoordelen ons met een 8,6 via klantenvertellen.nl, deze beoordelingen vindt u terug op onze website. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, echter kunnen aan deze advertenties geen rechten worden ontleend.