MarktPlaza

Ford Transit Connect - 1.5 TDCI L1 101PK AIRCO/ TREKHAAK, PDC

543x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: apr 2016 - dec 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 2.235 kg
Afmetingen (LxBxH): 442 x 184 x 186 cm
Wielbasis: 266 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 5,4 l/100km (1 op 18,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
CO2 uitstoot: 120 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 86 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Mistlampen voor
- mistlampen voor adaptief
- MP3 aansluiting
- Multimedia-pack
- Multimedia-voorbereiding
- Multimedia systeem
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Tussenschot volledig
- Zijschuifdeur links
In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Ford Transit Connect altijd de controle. Deze auto uit 2016 heeft 51266 kilometer op de teller staan. In deze Ford profiteert u onder andere ook van: getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Gemakkelijk en veilig is bediening voor het audio-installatiesysteem met knoppen op het stuur. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Ford Transit Connect is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
Hij is stijlvol en comfortabel, deze Ford Transit Connect, en hij is ontworpen om u veilig en comfortabel te laten rijden onder alle omstandigheden. Ook getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels zijn aan boord.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Ook is de Ford uitgerust met: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Ford voor een proefrit reserveren.
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Rick Cars niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.