MarktPlaza

Ford Tourneo Connect - 1.8 TDCi SWB Trend AIRCO TREKH

733x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.110 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 181 x 180 cm
Wielbasis: 266 cm
Tankinhoud: 60 liter
Bekleding: Stof
CO2 uitstoot: 159 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 406 - 431 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterklep met ruit
- Achterruitwisser
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Bagagedek
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Reservewiel
- Rubber mat in laadruimte
- Stuur verstelbaar
- Verwarmde voorruit
- Zijschuifdeur links
- Zijschuifdeur rechts
Schitterende Ford Tourneo, auto is afkomstig van de 2e eigenaar en is dealer onderhouden. Auto is ideaal voor mensen die kamperen of het vervoeren van fietsen. De buitenzijde van de auto is kras- en deukvrij, binnenzijde is supernetjes, niet in gerookt en ook geen huisdieren in vervoerd. De boekjes en de nationale autopas zijn aanwezig. Op onderhoud is deze Ford niet bezuinigd. Wij leveren deze Ford met een onderhoudsbeurt, een nieuwe distributieriem en 6 maanden BOVAG garantie. Wij berekenen geen afleveringskosten bij onze occasions.
Laat u niets wijsmaken, deze Ford Tourneo Connect biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze dealeronderhouden auto uit 2010 heeft 108256 kilometer gelopen. Tot de uitrusting van deze Ford behoren ook getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Wij proberen onze auto's zo nauwkeurig mogelijk op internet te adverteren. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Aan de specificaties in deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.