MarktPlaza

Ford Mustang - MUSTANG CABRIOLET 4.0 V6 AUTOMAAT

540x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2009
Tellerstand: 156.022 mijlen
GVW: 2.004 kg
Wielbasis: 272 cm
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 288 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Lederen stuurwiel
- Mistlampen voor
- Spoiler achter
- Sportinterieur
- Sportstuur
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Toerenteller
Elegante lijnen en een relatief groot glasoppervlak geven deze Ford Mustang zijn stijlvolle uitstraling. De ledkoplampen benadrukken dat nog eens, ze priemen krachtig in het donker. Met zijn uitgekiende onderstel en slimme veiligheidssystemen biedt deze auto u te allen tijde veilig en comfortabel rijplezier. De aandrijving wordt verzorgd door een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. U wordt in deze auto ook getrakteerd op getint glas, sportinterieur, elektrisch bediende ramen en bumpers in carrosseriekleur.
Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige climate control. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze auto is met sportstuurwiel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter behoorlijk compleet.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Stand is in mijlen!!!!