MarktPlaza

Ford Mustang Convertible - USA 3.8 V6 AIRCO APK t/m 06-06-2020

571x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: mei 1999 - dec 2002
Tellerstand: 91.814 mijlen
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 1.979 kg
Wielbasis: 257 cm
Bekleding: Skai
Interieurkleur: Licht grijs
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Metaalkleur
- Stuur verstelbaar
- Velours bekleding
Het ultieme genieten is natuurlijk het rijden in een cabriolet met open kap. Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Het elektrisch bediende cabriodak zorgt voor een indrukwekkend schouwspel. De kap opent en sluit snel en geruisloos. Natuurlijk behoren warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen met getint glas en elektrisch verstelbare buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.
airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
Overige informatie: Inruil, financiering, garantie of nieuwe apk zijn bespreekbaar. Inruil van uw auto, bus, bestelwagen,vrachtwagen , camper, caravan, boot, graafmachines tractoren of andere industriële equipement is mogelijk! Overdekte showroom 4000 M2 met 350 occasions op voorraad! Ons adres is Lage Ham 106 in Dongen. Openingstijden: Ma t/m Vr. 09.00 t/m 18.00 zaterdag 09.00 t/m 15.00. Wij zijn bereikbaar op 0162-313 775 Verdere informatie: WWW.FOCD.NL. Voor informatie over afwijkende openingstijden wat betreft feestdagen kunt u terecht op onze home pagina van WWW.FOCD.NL