MarktPlaza

Ford Mondeo - 1.8-16V CENTENNIAL Airco Elektrische ramen Afstandbediende deurvergrendeling

1083x bekeken
6 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Nette en verzorgde Ford Mondeo 1.8. Van 2e eigenaar, echte kilometers, incl. NAP. De onderhoudshistorie is aanwezig. Auto technisch en optisch in prima staat. Incl. o.a.: Airco, Trekhaak.
Onze scherpe internetprijs is netto. De showroomvraagprijs incl. nieuwe APK, afleverbeurt en inruilmogelijkheid is: € 4.445,-.
Voor meer info of een vrijblijvende offerte / proefrit: tel. 0495-526455 of ralf@autowinters.nl - Autobedrijf Winters is erkend dealer van Kia, Mitsubishi en Suzuki.
Bel of mail ons altijd voordat u de moeite neemt om naar een auto te komen kijken, dan weet u zeker dat de auto nog beschikbaar is en dan kunnen wij deze auto voor u klaar zetten.
Voor occasions:
Onze internetprijs is een netto meeneemprijs. Dit is excl. BOVAG Garantie, tenzij er anders vermeld staat, of als er nog fabrieksgarantie op een auto van toepassing is. De showroomprijs is inclusief 6 maanden BOVAG Garantie.
Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beinvloeden. Autobedrijf Winters sluit iedere aansprakelijkheid voor de in deze advertentie verstrekte informatie nadrukkelijk uit.