MarktPlaza

Ford Kuga - 1.6 | 182 PK | AUTOMAAT | TITANIUM 4WD | BLIS | CLIMA

566x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jan 2013 - okt 2014
Modelcode: C520
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 2.250 kg
Afmetingen (LxBxH): 452 x 184 x 171 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik in de stad: 10,2 l/100km (1 op 9,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
CO2 uitstoot: 179 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Dodehoek detector
- Extra getint glas
- First Edition-pakket
- Lichtmetalen velgen 18"
- Navigatiesysteem full map
- Verwarmde voorruit
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrisch bedienbare achterklep
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Keyless entry
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
Alle technologie in de Ford Kuga is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar komt uit 2013. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Vierwielaandrijving zorgt voor een veilig en voorspelbaar weggedrag. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakreling, extra getint glas, led-achterlichten, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.
Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de alllerhoogste geluidskwaliteit. Het full map navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Het luxeniveau in deze Ford is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Ford Kuga is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Met het accident avoidance system heeft u een extra paar ogen aan boord. Het systeem waarschuwt bij een dreigende aanrijding. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie en dodehoekdetector detectiesysteem.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Kom deze auto dan snel bij ons bekijken.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.