MarktPlaza

Ford Kuga - 1.5 150pk Titanium Plus

553x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2014 - apr 2015
Modelcode: C520
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 2.100 kg
Afmetingen (LxBxH): 455 x 186 x 171 cm
Wielbasis: 269 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Brandstofverbruik in de stad: 7,8 l/100km (1 op 12,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 143 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Spraakbediening
- Verwarmde voorruit
- Voorstoelen verwarmd
- Winter-pakket
Mooie Ford Kuga, voorzien van de 150pk EcoBoost motor met maar liefst 2.000 kg aanhangergewicht. Zeer goed onderhouden Kuga met complete dealerhistorie!
Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen en bakken vol met rijplezier, deze Ford Kuga levert het allemaal. Het is een dealeronderhouden auto, hij is van het bouwjaar 2015 en heeft 65342 kilometer gelopen. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, dakreling, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, 2-laags metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun achter.
Belangrijk voor de veiligheid onderweg: u hoeft uw handen niet van het stuur te nemen om het audio-installatiesysteem te bedienen. Dit kan met spraakbediening. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het luxeniveau in deze Ford is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Ford helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Deze auto leveren wij met Bovag Garantie en met een tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze Ford echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.