MarktPlaza

Ford Ka - 1.2 Trend Ultimate, Parkeersensoren , Sync Bluetooth USB, Cruise, Airco

155x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2016 - apr 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 112 Nm
GVW: 1.530 kg
Afmetingen (LxBxH): 393 x 170 x 153 cm
Wielbasis: 249 cm
Acceleratie (0-100): 13,9 s
Topsnelheid: 168 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Elektrische ramen achter
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Radio-cd/mp3 speler
- Spraakbediening
- Stuur verstelbaar
Ook deze hatchback is zeer veelzijdig en levert bovendien uitstekende prestaties. Dit is een dealeronderhouden Ford Ka+ die nieuw in Nederland is geleverd in 2017, hij heeft 11615 kilometer op de teller staan. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Tot de uitrusting behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Belangrijk voor de veiligheid onderweg: u hoeft uw handen niet van het stuur te nemen om het audiosysteem te bedienen. Dit kan met spraakbediening. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Ford Ka+ samen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.
Bourguignon presenteert zijn occasionaanbod vanuit het ruime volledig overdekte OCCASIONCENTER aan de JUPITERWEG 21 in Leeuwarden. Dat is dichtbij onze hoofdvestiging met de verkoop van nieuwe Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en VW Bedrijfswagens. Wij beschikken altijd over een gevarieerde voorraad occasions en bieden deze aan voor een scherpe basisprijs. De basisprijs is inclusief een geldige APK, de kosten tbv de tenaamstelling en een controle van de vloeistoffen en de bandenspanning. Daarnaast kunnen wij u optimaal van dienst zijn met een aanvullend Bovag garantie- en servicepakket. Onze ervaring is namelijk dat iedere klant daarin een persoonlijke afweging maakt. Wat voor de een belangrijk is, telt voor de ander veel minder. Als voorbeeld kunnen wij u het Bourguignon Service Pakket aanbieden. In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: Onderhoudsbeurt volgens schema, 130 punten inspectie, 6 maanden Bovag garantie, Reconditionering van het interieur en exterieur, Bourguignon waardecheques, Inruilvoorstel op maat en de mogelijkheid tot financiering en/of verzekering. Kortom een zeer uitgebreid pakket voor slechts € 850,- Op DasWeltAuto.nl is de geadverteerde prijs rijklaar en inclusief 6 maanden Bovag garantie, 130 punten inspectie, geldige APK, een professionele poetsbeurt en gegarandeerd 7.500 KM en/of 6 maanden onderhoudsvrij rijden. Dus ook als u niet uit het noorden komt, is een bezoek aan ons occasioncenter een ritje naar de Friese hoofdstad zeker waard! Heeft u vragen, pak dan vooral de telefoon en bel 058 – 284 7000, zodat we u snel verder kunnen helpen. Hans, Jaco en Peter staan voor u klaar. Uiteraard kunt u ons ook rechtstreeks bereiken op:
Peter Stuiver 06-10151186
Jaco Hiemstra 06-25452009
Hans van der Leest 06-53812745
Ook ’s avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar.
We staan graag voor u klaar!
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Bourguignon niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.