MarktPlaza

Ford Ka - 1.2 Titanium X start/stop

256x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 989 kg
Topsnelheid: 159 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (1): Inclusief 6 maanden BOVAG Garantie, grote beurt met nieuwe APK, volle tank, tenaamstelling en nieuwe matten.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Radio-CD/MP3 speler
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Ford Ka. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. De Ford is standaard voorzien van: lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Ford Ka is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Vakgarage De Jonge bestaat sinds 1920 en is daardoor een begrip op het Zeeuwse eiland Tholen en omstreken. Onze klanten beoordelen ons bedrijf met een ruime 9.
Om teleurstelling te voorkomen adviseren we voor dat u langskomt eerst even te bellen of de auto nog beschikbaar is. 's Avonds tot 22:00 bereikbaar op nummer 0655143336. Aan deze internetadvertenties kunnen geen rechten worden ontleend.