Ford Gran Torino - Starsky&Hutch

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 96x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: 1974 - 1976
GVW: 2.702 kg
Interieurkleur: Zwart
Motorrijtuigenbelasting: geen
DE FILMSTER AUTO
Starsky and Hutch is een Amerikaanse televisieserie uit de jaren 70. Het is een bekende serie, met de herkenbare Gran Torino!
In de serie (en later de film) reden Starsky en Hutch rond in een Ford Torino uit 1974. De hoofdfiguren waren twee politieagenten uit Zuid-Californië; de donkerharige David Starsky was een door het straatleven geharde detective met een enorm kinderlijke nieuwsgierigheid, met aan zijde de blonde Kenneth 'Hutch' Hutchinson, de meer gereserveerde intellectuele man.
Ze stonden bekend om het rondscheuren door de straten van "Bay City" in Starsky's tweedeurs Ford Torino. Deze auto was rood met een witte vectorstreep langs beide zijkanten van de auto en kreeg in de aflevering "Kill Huggy Bear" van Hutch de bijnaam "Gestreepte tomaat".
SLECHTS 1000 EXEMPLAREN GEBOUWD, WAARVAN MINDER DAN DE HELFT OVER IS.
De auto heeft tijdens de show zijn bekende jaren 70 kleurstelling gekregen. Hij werd zo bekend en geliefd dat Ford een beperkte oplage heeft gebouwd, de "Starsky & Hutch Gran Torino 351 CID"
Van deze editie zijn maar 1000 gebouwd wereldwijd, waarvan vandaag de dag ongeveer 400 exemplaren wereldwijd nog in leven zijn, deze auto draagt een stukje historie met zich mee!
BUITEN GEWOON MOOI, VOLLEDIG GERESTAUREERD EN GEDOCUMENTEERD, MET GEBOORTEAKTE!!
Een oude Amerikaan is natuurlijk al een mooie verschijning, maar al helemaal als hij in nieuwstaat verkeerd! De auto is compleet body-off gerestaureerd waarbij alle werkzaamheden zijn vastgelegd met foto's en omschrijving met uiteraard bijbehorende facturen. Een zeer volle map is aanwezig.
Wat de auto al helemaal uniek maakt is dat de geboorteakte nog aanwezig is! Hierop staat hoe de auto destijds uit de fabriek is gekomen en met welke specificaties, uiteraad als de Starsky & Hutch editie!
Onlangs is nog een auto in een vergelijkbare staat (maar zonder geboorteacte) verkocht voor 109.300 Dollar. Een buitenkans om dit unieke exemplaar te kunnen bemachtigen!
Wij rekenen geen afleveringskosten, rijklaarmaakkosten of kosten voor tenaamstelling, dit zit allemaal in de prijs begrepen!


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.