MarktPlaza

Ford Focus Wagon - 1.6 TI-VCT Titanium | navigatie | cruise control | elektrische ramen | telefoon a

568x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2011 - jul 2012
Modelcode: C346
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 150 Nm
GVW: 1.825 kg
Afmetingen (LxBxH): 461 x 182 x 151 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 12,4 s
Topsnelheid: 189 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
CO2 uitstoot: 139 g/km
Emissieklasse: Euro5
Algemene staat: zeer goed
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Afleverkosten: De getoonde prijs is inclusief € 295 afleverkosten.
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 295): Vakgarage: De auto wordt afgeleverd met nieuwe APK, €30,- brandstof, gewassen, vloeistof controle, veiligheidsvest, parkeerschijf, lampen-set, life-hammer, gevarendriehoek en een liter olie. 3 Maanden garantie op de motor, versnellingsbak en aandrijving.
Onderhoudshistorie: Volledige onderhoudshistorie aanwezig
= Aanvullende opties en accessoires =
- Business Pack
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Niet in gerookt
- Parkeersensor achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuur verstelbaar
- Techno Line Business Pack
- Verwarmde voorruit
Bij het ontwerpen van de Ford Focus Wagon stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Focus Wagon is van het bouwjaar 2012. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het luxeniveau in deze Ford is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Zoals u mag verwachten van deze Ford Focus Wagon is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Bij het ontwerp van de Ford Focus Wagon is alles gedaan om een kwaliteitsauto neer te zetten. Ook deze Ford is dan ook een auto die tegelijk stijlvol, comfortabel en ingetogen luxueus is. De tellerstand is 72977 kilometer, het bouwjaar van deze auto is 2012. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Ford in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
De prijzen die getoond worden zijn inclusief btw, bpm, leges, kosten rij klaarmaken .
Onder kosten rijklaar maken verstaan wij vloeistoffen controle, minimaal 6 maanden apk, auto gewassen en tenaamstelling.
Vakgarage Pechhulp 39,95 euro
Vakgarage -Bovag Occasion Garantie 3 maanden 295 euro
Vakgarage -Bovag Occasion Garantie 6 maanden 695 euro incl nieuwe apk, kleine onderhoudsbeurt en poetsbeurt.
12 maanden garantie is ook mogelijk vraag naar de voorwaarden.