MarktPlaza

Ford Focus Wagon - 1.6 TDCI ECOnetic Lease Titanium (105pk) Navi /Climat /Cruise /Elek. pakket /Radi

181x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2012 - dec 2013
Modelcode: C346
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 461 x 182 x 151 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 187 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik in de stad: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,1 l/100km (1 op 32,3)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 332 - 351 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Afleveringsopties: Deze auto is afkomstig van de 1ste eigenaar met een aantoonbaar onderhoudsverleden! Dit betreft een scherpe meeneemprijs! (altijd minimaal 10 maanden APK en inclusief overschrijven!) Er zijn verschillende opties tot beurten en garanties mogelijk.Voor 495,- kan deze auto worden afgeleverd met een nieuwe APK, Onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak! Ook ruilen wij graag uw huidige auto in!
## Aanvullende opties en accessoires
- 6-Versnellingen
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Aux aansluiting
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Deelbare achterbank (ongelijke delen)
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Isofix
- Keyless Go
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeer assistent
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Start/stop systeem
- USB aansluiting
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- mistlampen voor
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuur verstelbaar
- Verwarmde voorruit
Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2013 en komt van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De sportstoelen geven het interieur van deze Focus Wagon een super strakke en sportieve uitstraling. In deze auto profiteert u onder andere ook van: aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Koppel uw usb-stick of digitale muziekspeler aan de auto via de usb-aansluiting. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Het luxeniveau in deze Ford is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Deze Ford is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Buiten openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 53 20 95 76
Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Controleer goed wat voor u van belang is!