MarktPlaza

Ford Focus Wagon - 1.5 150pk / NAV / BLIS / XENON / 18''

513x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2014 - dec 2015
Modelcode: C346
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 458 x 182 x 151 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
CO2 uitstoot: 128 g/km
Emissieklasse: Euro6
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Broekhuis Afleverpakket (€ 595): Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
- Broekhuis service (zonder meerprijs): Dit voertuig wordt standaard afgeleverd met ons Broekhuis service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij het aanvullende Broekhuis afleverpakket, deze omvatten: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- bi-xenon koplampen
- Dodehoek detector
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Lichtmetalen velgen 18"
- Advanced Technology Pack
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Driver Assistance Pack
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- LED-lichtpakket
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lighting Pack
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Rijstrooksensor
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Verwarmde voorruit
- Voorstoelen verwarmd
Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze Ford Focus mag verwachten: pure sportiviteit. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Met de krachtige xenonverlichting rijdt u ontspannen in het donker. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Belangrijk voor de veiligheid onderweg: u hoeft uw handen niet van het stuur te nemen om het audio-installatiesysteem te bedienen. Dit kan met spraakbediening. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. In deze Ford kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. U bent in deze Ford ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Ford Focus samen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie en gordijnairbags voorin.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.