MarktPlaza

Ford Focus Wagon - 1.0 Titanium Airco, Bluetooth, PDC, LM Velgen

189x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2016 - mei 2018
Modelcode: C346
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 469 x 182 x 151 cm
Wielbasis: 265 cm
Tankinhoud: 55 liter
Acceleratie (0-100): 11,2 s
Topsnelheid: 193 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bluetooth
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Parkeersensor achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- AUX Aansluiting
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- DAB
- Deelbare achterbank (ongelijke delen)
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen voor
- Isofix
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- mistlampen voor
- Radio CD met stuurbediening
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- USB aansluiting
Alle technologie in de Ford Focus Wagon is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. Dit mooie exemplaar uit 2017 heeft 73300 kilometer op de teller staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Via de usb-aansluiting speelt u uw favoriete muziek rechtstreeks van een usb-stick af via de autoradio. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Ook is de Ford uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en isofix-aansluiting.
Het rijden met deze Ford wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze Ford Focus Wagon die 73300 kilometer op de teller heeft staan. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2017 en komt van de eerste eigenaar. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De dab-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Gebruik de usb-aansluiting om uw muziekbibliotheek af te spelen in te auto. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en isofix-aansluiting zijn aan boord.
Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Om deze Ford echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
De prijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en BOVAG garantie bieden wij u graag tegen meerprijs aan. (m.u.v. ViaBovag.nl).
Kijk op www.autodegroot.nl of bel 0318-529652 voor meer informatie over onze afleverpakketten.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.