MarktPlaza

Ford Focus Wagon - 1.0 First Edition , Half Leer, Navi, Bluetooth, Stoelverwarming

521x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2014 - feb 2015
Modelcode: C346
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 458 x 182 x 151 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 11,2 s
Topsnelheid: 193 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Dode hoek detectie
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Half Leder/Stof bekleding
- Parkeer assistent
- Privacy glas achter
- Spraakbediening
- Stuur verwarmd
- Verwarmde voorruit
- Voorstoelen verwarmd
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Approach verlichting
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audiobediening op stuurwiel
- Aux aansluiting
- Bagage afdekking
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth audio
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- City Safe Drive
- Comfort stoelen
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- DSP-Geluidssysteem
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Follow Me Home verlichting
- Hill hold functie
- Isofix
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel hoogte verstelbaar
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- SD kaart aansluiting
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- USB aansluiting
Een echt goede auto biedt meer dan alleen maar hoge prestaties en een comfortabele rit. Zo’n auto verrijkt uw leven door een optimale combinatie van doordachte vormgeving en hoogstaande techniek. Deze Ford Focus Wagon is daar een goed voorbeeld van. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Ook aluminium dak railing, donker getint glas achter, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, neerklapbare achterbank en armsteun voorin zijn aan boord.
De bediening van het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur en als u wilt zelfs met uw stem. Uw eigen muziek afspelen via de autoradio gaat heel gemakkelijk met de usb-aansluiting. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het luxe niveau in deze Ford is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De Ford Focus Wagon is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door city brake system, dodehoekdetector detectiesysteem en gordijnairbags voorin.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Sinds 1974 is Alewijn Ott gegroeid tot een zeer goed gewaardeerd autobedrijf in Noord-Holland en ver daarbuiten. Op één adres hebben wij maar liefst 250 KWALITEITSOCCASIONS, die stuk voor stuk zijn voorzien van een pre-inspectie. Daardoor heeft u altijd zekerheid over de kilometerstand, het onderhoudsverleden en een geldige APK. Optioneel kunt u nog kiezen voor een servicepakket vanaf 295 euro en inruil is altijd mogelijk. Onze voorraad wisselt met 25 auto’s per week. Bel gerust als u een specifieke vraag heeft, bij Alewijn Ott helpen we u graag verder!
Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Dagelijks open van 9.00 uur tot 18:00; Donderdags 09:00 tot 21:00; Zaterdags 09:30 tot 17:00; Zondags gesloten.