MarktPlaza

Ford Focus Wagon - 1.0 125 pk First Edition | Navi | winterpakket | Clima | Pdc V+ A |Compleet

513x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2014 - feb 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 11,2 s
Topsnelheid: 193 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Verwarmde voorruit
Van uw nieuwe auto verlangt u rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de Ford Focus Wagon de auto die u zoekt. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Belangrijk voor de veiligheid onderweg: u hoeft uw handen niet van het stuur te nemen om het audio-installatiesysteem te bedienen. Dit kan met spraakbediening. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Ford is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Ford Focus Wagon samen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.