MarktPlaza

Ford Focus - luxe FULL option

478x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.810 kg
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 190 g/km
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Autotrust
Dit afleverpakket bevat: Autotrust garantie
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- AUX-USB
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Hoofdsteunen voor
- Keyless Go&Entry
- Metallic lak
- Mistlampen voor
- Open dak
- Parkeersensor achter
- Parkeersensor voor
- Parkeersensor voor en achter
- Schuifdak
- Side airbag(s)
- Side airbag(s) voor
- Spiegels verwarmbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Toerenteller
- Verstelbare stuurkolom
- Verwarmde voorstoelen
Bij het ontwerpen van de Ford Focus stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Een viercilinder motor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Stoelverwarming is een plezierige extra in de auto. Binnen de kortste tijd is uw stoel behaaglijk warm. Tot de uitrusting behoren ook getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen, bi xenon koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, armsteun voorin en achterin, bluetooth telefoon en audio voorbereiding, muziekinstallatie van Sony, spraakbediening, panorama dak en nog veel meer! Technologie wat er in deze Ford Focus zit zorgt ervoor dat u een wordt met de auto.
U bedient het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Een handige optie is de achteruitrijcamera en de parkeersensoren rondom de auto. Achteruitrijden, automatisch inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze Ford is met automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet. Dankzijde de hypermoderne keyless Go&Entry sleutel van deze auto kunt u uw auto op afstand starten en alvast warm laten lopen.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Ford Focus samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Voogd Occasions is een jong bedrijf, met de benodigde ervaringen in huis. U koopt bij ons een auto tegen een zeer scherpe prijs! Service en kwaliteit staat bij Voogd Occasions hoog in het vaandel. Bekijk ook ons andere aanbod. Kijk en vergelijk! Bel, mail of Whatsapp voor een afspraak. Tel. 0031618947675 of 0031634887474
Heeft u een auto die u wilt verkopen en/ of inruilen? Dat is bij ons mogelijk!
Bezichtiging uitsluitend op afspraak. 7 dagen per week geopend! Van 9.00 t/m 18.00
(Na 18.00 uur mogelijk op afspraak, op zondag open van 10.00 t/m 17.00)
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.