MarktPlaza

Ford Flex - 3.5 V6 Aut. 7Persoons-Leder-Clima(ECC)-Xenon-LMV-PDC

643x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

GVW: 2.708 kg
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 204 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 310 - 349 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 595): Afleverpakket (1): Wij leveren onze auto's inclusief Onderhoudsbeurt, APK, Cleanbehandeling, Tenaamstelling, 3 maanden garantie op draaiende delen.
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (3 maanden garantie)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chrome afwerking exterieur
- Extra getint glas
- Parkeersensor voor en achter
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verstelbare (in hoogte) bestuurders stoel
- Verwarmde voorstoelen
Met een auto als deze Ford FLEX komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving wordt verzorgd door een zescilinder motor en een automatische transmissie. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer extra getint glas en in delen neerklapbare achterbank.
Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Ford FLEX is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Wij met ons enthousiaste team staan voor u klaar om u van dienst te zijn om te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze bij de door u geselecteerde auto uit onze wisselende voorraad.