MarktPlaza

Ford Fiesta - 1.5 TDCi Titanium (96pk) KEYLESS /Navi /Climat /Cruise /Elek. pakket /C.V. afstand /Ra

551x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2015
Modelcode: B299
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 215 Nm
GVW: 1.575 kg
Afmetingen (LxBxH): 410 x 172 x 150 cm
Wielbasis: 249 cm
Acceleratie (0-100): 11,9 s
Topsnelheid: 178 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
Brandstofverbruik in de stad: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 231 - 242 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Afleveringsopties: Deze auto is afkomstig van de 1ste eigenaar met een aantoonbaar onderhoudsverleden! Dit betreft een scherpe meeneemprijs! (altijd minimaal 10 maanden APK en inclusief overschrijven!) Er zijn verschillende opties tot beurten en garanties mogelijk.Voor 495,- kan deze auto worden afgeleverd met een nieuwe APK, Onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak! Ook ruilen wij graag uw huidige auto in!
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afst. bed. voor centr. deurvergr.
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Aux aansluiting
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Isofix
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 14"
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- USB aansluiting
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Sportonderstel
- Spraakbediening
- Verwarmde voorruit
Ruim en economisch, dat is de Ford Fiesta. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2015 en heeft een kilometerstand van 129773. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Ook is de auto voorzien van: 14 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Belangrijk voor de veiligheid onderweg: u hoeft uw handen niet van het stuur te nemen om het audio-installatiesysteem te bedienen. Dit kan met spraakbediening. Via de usb-aansluiting koppelt u een usb-stick, muziekspeler of smartphone met het audiosysteem. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Ford heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. U bent in deze Ford ook voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De Ford Fiesta is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Buiten openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 53 20 95 76
Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Controleer goed wat voor u van belang is!