MarktPlaza

Ford Fiesta - 1.25 Titanium Climate control 5-DEURS 1e eigenaar

547x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2008 - dec 2012
Modelcode: B299
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 109 Nm
GVW: 1.495 kg
Afmetingen (LxBxH): 408 x 172 x 148 cm
Wielbasis: 248 cm
Acceleratie (0-100): 17,0 s
Topsnelheid: 152 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik in de stad: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 127 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Verwarmde voorruit
- X-pack
Dit is nu typisch een auto die u goed moet bekijken. Want hij zal u beslist verrassen met zijn ruimte en zijn rijkwaliteiten. Deze Ford Fiesta heeft 224724 kilometer op de teller staan, hij is van het bouwjaar 2011. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Zijn compacte motor geeft deze Ford uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. Verder is de Ford uitgerust met: 15 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De Ford is standaard voorzien van: lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?
Afleveringsmogelijkheden:
Voor aanschaf van een occasion heeft u bij ons 2 mogelijkheden, u kiest voor:
• Pakket Standaard: De scherp geadverteerde prijs inclusief geldige apk, vloeistoffencontrole, minimaal 5 liter brandstof en ter naam stellen van het voertuig, geen meerprijs!
• Pakket Service: Pakket standaard inclusief servicebeurt. Prijs is variërend vanaf € 395,- tot € 595,- afhankelijk van het voertuig.
Nationale Auto Pas
Omdat wij zijn aangesloten bij de Nationale Auto Pas worden alle auto’s geleverd met een NAP certificaat. Zo heeft u de garantie dat de kilometerstand juist is.
Openingstijden
Voor het maken van een afspraak om de auto te bezichtigen, of voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Johan Ouwerkerk via 06-26162417 - 0411-678467 of Nard Strik 06-45088858. Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 16.30.
Ons bedrijf:
Strik Auto's, al meer dan 30 jaar een begrip in Nederland biedt zijn auto's aan tegen zeer concurrerende prijzen. Kijk ook eens op onze website WWW.STRIKAUTOS.NL, wij hebben altijd 100 occasions op voorraad. Klanten beoordelen ons met een 8,6 via klantenvertellen.nl, deze beoordelingen vindt u terug op onze website. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, echter kunnen aan deze advertenties geen rechten worden ontleend.