MarktPlaza

Ford Fiesta - 1.1 Trend Navigatie | Navigatie | Cruise | Orig.NL eerste eigenaar RIJKLAAR

495x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mrt 2017 - jun 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 110 Nm
GVW: 1.645 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 176 x 150 cm
Wielbasis: 249 cm
Acceleratie (0-100): 14,9 s
Topsnelheid: 160 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 101 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Snijders ALL-IN Rijklaar (zonder meerprijs): Bij Autobedrijf Ferdy Snijders krijgt u de scherpste prijs en de beste service! Onze auto’s zijn all-in rijklaar en gereed om zorgeloos mee te nemen zonder bijkomende kosten. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een aanvullend garantie- en onderhoudspakket. De auto krijgt bij ons standaard een BOVAG 40 punten check incl. vloeistoffen, heeft minimaal 6 maanden APK keuring, en uw inruilauto wordt gevrijwaard. Uiteraard is de auto schoon van binnen en gewassen van buiten als u deze meeneemt.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG 40-Puntencheck
- Snijders SELECT Pakket (€ 495): Bij het Snijders SELECT pakket heeft u 3 maanden BOVAG garantie, gaan wij de motorolie verversen inclusief een nieuw oliefilter, krijgt de auto een nieuwe APK keuring bij aflevering, wordt de auto bij aflevering showroom schoon afgeleverd en zorgen we voor minimaal 15 liter brandstof.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
- Snijders PREMIUM pakket (€ 795): Bij het Snijders PREMIUM pakket heeft u 6 maanden BOVAG garantie, krijgt de auto een volledige onderhoudsbeurt volgens fabrieksschema, krijgt de auto een nieuwe APK keuring bij aflevering, wordt de auto bij aflevering showroom schoon afgeleverd en zorgen we voor minimaal 15 liter brandstof.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt; Nieuwe APK
## Aanvullende opties en accessoires
- Navigation Pack
- 12Volt aansluiting
- Aanraakscherm
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun
- Audio-installatie
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth
- Brake Assist System
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dagrijverlichting
- Derde remlicht
- Digitaal Cockpit
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Handsfree
- Hill hold functie
- Isofix
- Lane assist
- Lane Departure Warning Systeem
- Lichtsensor
- Metaalkleur
- MP3
- MP3-speler
- Navigatiesysteem full map
- Rijstrooksensor met correctie
- Sound System
- Spraakbediening
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Telefoonintegratie premium
- USB
De Ford Fiesta, zoals dit dealeronderhouden exemplaar uit 2018, valt op door de combinatie van zijn ingetogen design, zijn ruime interieur en zijn uitstekende rijeigenschappen. Deze auto heeft 33986 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Zijn pittige prestaties dankt deze Ford aan zijn compacte en zuinige motor. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Belangrijk voor de veiligheid onderweg: u hoeft uw handen niet van het stuur te nemen om het audio-installatiesysteem te bedienen. Dit kan met spraakbediening. Via de usb-aansluiting speelt deze auto uw muziek af via de luidsprekers. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De automatische veiligheidssystemen in deze Ford fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Onze prijzen zijn rijklaar zodat u zorgeloos de weg op kan! Ook zijn er verschillende mogelijkheden om een auto bij ons te leasen.
Welk merk auto u ook rijdt, wij helpen u graag. Al meer dan 10 jaar zijn wij een niet merk-gebonden autobedrijf en dat maakt het voor u een stuk makkelijker. Dat betekent namelijk dat u altijd met uw auto bij ons autobedrijf in Emmen terecht kunt. Wij zijn een BOVAG erkend autobedrijf en bieden u net even wat extra. Zo werd onze werkplaats al verkozen tot meest verzorgde werkplaats van Nederland door het vakblad AMT. Daarnaast worden wij ook door onze klanten beoordeeld met een dikke 9! Onze gediplomeerde monteurs zetten zich daarnaast 100% in om u zorgeloos rijplezier te bieden.