MarktPlaza

Ford Fiesta - 1.0 EcoBoost Titanium 100pk 5drs

519x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2017
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.675 kg
Wielbasis: 249 cm
Tankinhoud: 42 liter
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 183 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Technische staat: goed
Optische staat: goed
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- 24 Maanden Fabrieksgarantie vanaf datum eerste registratie. (inbegrepen): Deze auto heeft 24 maanden fabrieksgarantie gerekend vanaf de eerste registratiedatum.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (24 maanden); Fabrieksgarantie (24 maanden garantie)
- Rijzeker pakket (€ 395 meerprijs):
U kunt, in combinatie met ons Rijzeker pakket,
profiteren van 50% korting op verlengde garantie tot 24 maanden op een Ford, en 12 maanden garantie op overige merken.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "24 Maanden Fabrieksgarantie vanaf datum eerste registratie."): Nieuwe APK; 1 jaar Ford Assistance Gold pechhulp EU, Complete poetsbeurt binnen & buiten, Halfvolle tank brandstof, NAP teller-rapport, Onderhoudsbeurt volgens schema
- 24 Maanden Dealer Garantie (€ 495 meerprijs): Met dit garantiepakket bent u welkom bij elke dealer van het geleverde merk. Deze dekking is Europees.
Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "24 Maanden Fabrieksgarantie vanaf datum eerste registratie."): Car garantie
Emissienorm: Euro 6d-TEMP
Airconditioning: werkt
Storingsmelding: Nee
Staat interieur: Goed
= Aanvullende opties en accessoires =
- armsteun voor
- lichtmetalen velgen 16"
- metaalkleur
- Navigatiesysteem full map
- verwarmde voorruit
- achterbank in delen neerklapbaar
- alarm klasse 1(startblokkering)
- bandenspanningscontrolesysteem
- bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth telefoonvoorbereiding
- Brake Assist System
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- chroom delen exterieur
- connected services
- DAB ontvanger
- Dealeronderhouden
- dimlichten automatisch
- elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- grootlichtassistent
- hill hold functie
- hoofd airbag(s) achter
- hoofd airbag(s) voor
- Instructieboekjes aanwezig
- keyless start
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- lederen stuurwiel
- lederen versnellingspook
- lendesteunen (verstelbaar)
- mistlampen voor adaptief
- multimedia-voorbereiding
- Navigation Pack
- passagiersairbag
- rijstrooksensor met correctie
- Rookvrij
- spraakbediening
- start/stop systeem
- stuur verstelbaar
- stuurwiel multifunctioneel
- telefoonintegratie premium
- verkeersbord detectie
- vermoeidheids herkenning
- Volledige dealeronderhoudshistorie beschikbaar
- zij airbag(s) voor
Hij toont sportief en zelfbewust, stijlvol en krachtig: deze Ford Fiesta dwingt respect af. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met connected drive services heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Ford is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Ford in staat om zelf te reageren op potentiëel gevaarlijke situaties op de weg. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden. De verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze.
Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Let op: De getoonde prijzen zijn inclusief 6 maanden A1-garantie.
Kies optioneel voor ons Rijzeker pakket:
Onderhoudsbeurt volgens schema, complete poetsbeurt binnen & buiten, halfvolle tank brandstof, NAP teller-rapport, minimaal 1 jaar APK en 1 jaar Ford Assistance Gold pechhulp EU (alleen op gebruikte Ford’s). Dit alles tegen een meerprijs van slechts € 395,-!
U kunt, in combinatie met ons Rijzeker pakket, profiteren van 50% korting op verlengde garantie tot 24 maanden op een Ford en 12 maanden garantie op overige merken.
Ondanks onze grote zorgvuldigheid kunnen er aan deze advertentie geen rechten worden ontleend. Controleer voordat u tot aanschaf overgaat of de voor u belangrijke eigenschappen in orde zijn. Wij zijn u hierbij graag van dienst. Direct contact met een adviseur 036-5334500