MarktPlaza

Ford Fiesta - 1.0 | 100 PK | ECOBOOST | ST LINE | NAVI | LED | GROTE ACHTERSPOILER

625x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2018 - 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 170 Nm
GVW: 1.675 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 176 x 150 cm
Wielbasis: 249 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 183 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 111 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Referentienummer: 87740
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort Pack
- Connected services
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Driver Assistance Pack 1
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- keyless start
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Licht-pakket
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Navigation Pack
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Rijstrooksensor met correctie
- Sportonderstel
- Sportstuur
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
De getoonde vraagprijs is inclusief ons Basis Service pakket. Wilt u meer zekerheid en garantie dan adviseren wij het aanvullende afleverpakket van € 595, deze omvatten: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, Ford Assistance Gold, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens Ford onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Ford voorschriften. Bel voor meer informatie
Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. Deze origineel Nederlandse Ford Fiesta heeft 15305 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2019. De sportstoelen geven het interieur van deze Fiesta een super strakke en sportieve uitstraling. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de dab-ontvangst. Connected drive services verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Natuurlijk behoren lederen versnellingspook, sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
In de Ford Fiesta heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Ford Fiesta. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Dit is niet zomaar een Ford Fiesta. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. Deze origineel Nederlandse auto heeft 15305 kilometer op de teller staan, het bouwjaar is 2019. De sportstoelen geven u veel zitsteun. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin zijn aan boord.
Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Ford niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De Ford is standaard voorzien van: lederen versnellingspook, sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Ford Fiesta heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Ford. Belt u ons snel?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.