MarktPlaza

Ford EcoSport - 1.5 Ti-VCT Automaat Titanium Navigatie | Camera

95x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2014
Modelcode: B515
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 140 Nm
Wielbasis: 252 cm
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 172 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 149 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Keyless entry
- Voorstoelen verwarmd
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Carkit
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
- Technologie-pakket
De veelzijdigheid straalt van deze Ford EcoSport af, met zijn vijf deuren en vijf zitplaatsen. Hij is van het bouwjaar 2017, is dealeronderhouden en op de teller staat 39294 kilometer. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Tot de uitrusting van deze Ford behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De regensensor regelt zelf de optimale snelheid van de ruitenwissers zodat u dat niet zelf hoeft te doen. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en boordcomputer is deze Ford helemaal compleet.
In de Ford EcoSport heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Super nette, goed onderhouden en zeer complete Ford EcoSport AUTOMAAT. Stoere looks, top rijeigenschappen, veel luxe, makkelijke in & uitstap en heerlijk hoge zit.
Broekhuis kan deze EcoSport leveren met een Onderhoudsbeurt volgens schema, 100% Technische inspectie volgens de strengste Ford normen, 6 Maanden Bovag Garantie, 12 Maanden Ford Mobiliteitsgarantie, Halve Tank Brandstof en een Professionele reiniging interieur en exterieur inclusief Poetsen. De afleverkosten bedragen dan € 595,-.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Ford, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.