MarktPlaza

Ford C-Max - 1.6 Ghia | PDC | Cruise | Trekhaak | Climate| Dealer onderhouden

553x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2010
GVW: 1.870 kg
Afmetingen (LxBxH): 434 x 183 x 160 cm
Wielbasis: 264 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,9 l/100km (1 op 11,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 159 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Pakket B (€ 500): Optioneel kunt u kiezen voor afleverpakket B. Voor slechts €500,- wordt de auto voorzien van een nieuwe APK keuring, een afleverbeurt volgens schema, een halfvolle tank en een jaar lang pechhulp Europa. Tevens wordt de auto volledig gepoetst en gereinigd.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt
- Luxe pakket C (€ 850): Optioneel kunt u kiezen voor het luxe pakket C. Voor slechts €850,- wordt de auto voorzien van een nieuwe APK keuring, een afleverbeurt volgens schema, een Airco onderhoudsbeurt, een hybride zekerheidscontrole (indien hybride) een volle tank brandstof en een jaar lang pechhulp Europa. Tevens wordt de auto volledig gepoetst en gereinigd en krijgt u 12 maanden BOVAG garantie.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (12 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Afleverkosten: Zie afleverpakketten
- Airbags voor
- Audiobediening op het stuur
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Gordijnairbags achter
- Gordijnairbags voor
- Lederen stuurwiel
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- Parkeersensoren achter
- Radio voorbereiding
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Trekhaak met afneembare kogel
- Zij-airbags voor
Keurige en dealer onderhouden Ford C-MAX met 1.6 motor. Deze C-MAX is voorzien van super fijne instap en zeer compleet uitgerust met o.a. parkeersensoren achter, elektrische ramen voor, climate control, cruise control, automatische verlichting, afneembare trekhaak en nog veel meer. Ook is deze C-MAX voorzien van 4 all-season (waarvan2 z.g.a.n.) banden en is de distributieriem bij 149.905 op 29-05-2018 vervangen bij de Ford dealer.
Onze auto's worden geadverteerd met standaard pakket A. Dit pakket omvat de tenaamstelling, een geldige APK en BOVAG garantie (auto's boven de €4.500). Optioneel kunt u kiezen voor afleverpakket B of C die zijn bijgevoegd bij de afbeeldingen.
Welkom bij autobedrijf Gielen in Heythuysen!
Ons familiebedrijf is erkend reparateur van Toyota en specialist op het gebied van nieuwe & gebruikte auto’s van alle merken en modellen.
Wij zijn transparant als het om verkoopprijzen gaat. De getoonde prijs betreft dan ook een verkoopprijs inclusief ons basis afleverpakket. U kunt ook kiezen voor maximale zekerheid. De verschillende pakketten en voorwaarden vindt u op de informatiesheet, die is toegevoegd als afbeelding. Zo bepaalt u zelf hoe uw auto onze showroom verlaat!
Voor vragen, meer informatie of een proefrit kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs: Aron Gielen, Harry Gielen of Wesley Bertrams.
Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor verzekeringen, financieringen, (private) lease & deskundig advies.
Deze advertentie en de inhoud ervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Het is echter mogelijk dat in de gehanteerde advertentietekst bepaalde opties en/of accessoires zijn vermeld welke niet op deze specifieke auto aanwezig zijn.
U bent van harte welkom voor een kijkje in onze showroom. De koffie staat altijd klaar!