MarktPlaza

Ford C-Max - 1.6 EcoBoost Trend / 150PK / Navigatie /

536x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2011 - dec 2012
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 9,0 s
Topsnelheid: 204 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- AUX ingang
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bluetooth carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Isofix
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Ruimtebesparend reservewiel
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwielbediening audio
- Verwarmde voorruit
- Voorstoelen verwarmd
- Winterbanden
Het doordachte ontwerp van de Ford C-Max maakt hem tot een comfortabele en veelzijdige auto voor het hele gezin. Dit exemplaar heeft 115949 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2012. De stoelen zijn verwarmd en bieden ook in winterse kou een comfortabele zit. Minder brandstofverbruik en minder uitstoot. Het start-stopsysteem zorgt ervoor dat de motor uitschakelt terwijl u stil staat. Natuurlijk behoren getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Harder en zachter met een druk op de knop: de audiobediening op het stuurwiel maakt het mogelijk. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. U bent in deze Ford ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Bij Vakgarage WK Auto's bent u aan het juiste adres voor een betrouwbare occasion. De geadverteerde prijs is dan ook de prijs inclusief alle niet vermijdbare kosten. Voor extra zekerheid kunt u ook kiezen voor het viaBOVAG afleverpakket. Dit houd o.a. in; 6 Maanden volledige BOVAG Garantie, BOVAG Afleverbeurt, BOVAG 40 puntencheck, 1 jaar Vakgarage Pechhulp en 14 dagen BOVAG Omruilgarantie. De kosten voor dit pakket zijn € 695,- Voor meer info en de voorwaarde zie www.viabovag.nl. Wij staan voor Service, Kwaliteit en Klanttevredenheid (Cijfer 8,7 klantenvertellen). Onze slogan is dan ook al jaren; Vakgarage WK Auto's ....een zaak van vertrouwen!
Wilt u meer informatie over deze auto dan kunt u bellen naar 071-5766800 of SMS / Whats App naar 06-40322476. Natuurlijk kunt u ook mailen naar verkoop@vakgaragewkautos.nl