MarktPlaza

Footprints on Malekula HC Gardiner - Pacific New Hebrides

151x bekeken
9 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. Gardiner, Margaret. Footprints on Malekula: a memoir of Bernard Deacon. London: Free Association Books. 1987. xviii+75 blz. Bernard Deacon bracht 14 maanden door op het eiland Malekula, onderdeel van toen nog de New Hebrides (tegenwoordig Vanuatu). Gedurende die tijd schreef hij brieven aan Margaret Gardener. Vlak voordat hij in Australië zou beginnen te doceren aan de universiteit van Sydney in 1927 overleed hij. Pas na vijftig jaar kwam Gardiner erachter dat Deacon op Malekula haast als een mythisch figuur gezien werd. In de epiloog verhaald ze over haar bezoek aan Malekula.

Ik heb een boek bestemd voor de pers (met potlood Press Copy geschreven). Dit exemplaar is een hardcover met stofomslag en is voorzien van een geschreven opdracht door de schrijfster. Waar een paperclip gezeten heeft is het papier wat ingedeukt. Boek verder nog in zeer goede staat. Referentienummer 6852.
30 euro (Q)

Ook heb ik de paperback editie. Uiteraard niet gesigneerd maar in goede staat. Referentienummer 6796/6797.
6 euro

Uw bod is exclusief verzendkosten (4,25 euro per boek), afhalen op afspraak ook mogelijk. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.