MarktPlaza

Flamenco Spaanse Gitaar Video Lessen Afspeellijst - cursus

239x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Hallo Flamenco Spaanse Accoustische Gitaar liefhebbers ..

Hoe leer je Flamenco gitaar spelen zonder leraar in de buurt ? .. Het koste mij heel wat tijd en moeite om .. naar mijn mening .. de beste en meest oorstrelende en gewaardeerde Flamenco Gitaar Video lessen & falsetas op Youtube te verzamelen. Zo heb ik mijzelf op deze manier de kunst van het Flamenco gitaar spelen aangeleerd.

Om je een voorsprong te geven .. en het leren spelen van Flamenco Gitaar makkelijker te maken als je geen Flamenco gitaar leraar bij de hand hebt .. heb ik een top collectie van handgeselecteerde Youtube playlist URL's "Flamenco Gitaar Video Lessen" met verschillende stijlen en onderwerpen gecompileerd.

De video lessen & Flamenco gitaar falsetas zijn het meest geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Een goed begin als je de essentie en de ziel van Flamenco gitaarmuziek wilt leren kennen.

Indien je geinteresseerd geef mij het email adres waarop je de Playlist wilt ontvangen. Ik stuur je dan de archief index & complete lijst (in PDF formaat) van mijn gecompileerde "Youtube Flamenco Guitar Falseta's & Video Lessons Playlist URL's". Het gebruik van de Flamenco video gitaar lessen playlist is helemaal gratis.

Indien je nog vragen hebt .. aarzel niet mij te mailen.

Groet aan alle Flamenco Guitar lovers !