MarktPlaza

Fisher 31

888x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ter overname aangeboden: Leuke en in technisch goede staat verkerende Fisher 31 Reinier V, gebouwd in 1984 op de bekende werf van Fairways Marine (Northshore), Verenigd Koninkrijk. De Fisher 31 is één van de bekende Fisher motorsailers, die zijn gebouwd als zeewaardige schepen, uitgevoerd in zwaar polyester en voorzien van veel teakhout. De boot heeft een sloeptuigage en zeilt bij voldoende wind uitstekend. De boot ligt op dit moment in Enkhuizen. Het onderwaterschip is afgelopen voorjaar voorzien van antifouling en er is ook (groot) voorjaarsonderhoud gedaan.
De Fisher 31 is een schip met verrassend veel ruimte: een ruim stuurhuis, een fijne kajuit, royale sanitaire ruimte, een tweepersoons hut voorin. Er is veel bergruimte. Het interieur is vernieuwd (schilderen, teakhouten vloer, nieuwe kussens en bekleding). De indeling is verder: voorschip 2 slaapplaatsen; kajuit 2 slaapplaatsen (geen hondenkooi), en evt. in de stuurhut ook nog slaapplaatsen, maar die hebben we nooit gebruikt. De oerdegelijke Deense Bukh scheepsmotor zorgt voor vaargarantie als zeilen minder goed gaat. De eigenaar heeft de Reinier V (bouwjaar 1984) in 2013 gekocht en ieder jaar werkzaamheden laten uitvoeren, onder meer door Jachthaven De Toekomst in Loosdrecht, Jachtservice Enkhuizen en verschillende zeilmakers.
Kort samengevat:
Fisher 31 MkI, bouwnummer 22, gebouwd in 1984 bij Northshore
Nieuwe binnenbekleding, verlichting en schilderwerk
Nieuwe zeilen
Nieuwe verstaging
Nieuwe dekzeilen
Revisie elektra
Revisie motor: Bukh (3 cylinder) 36 pk
Antifouling
Nieuwe navigatie
Lengte x breedte x diepgang x hoogte = 9,53m x 3,15m x 1,30m x 12,5m.
Er is een aankoopkeuringsrapport van het polyester uit 2013 aanwezig en voor potentiële kopers ter inzage. Er staan nog enige kosmetische werkzaamheden op de agenda, maar het schip is bijna zoals we het oorspronkelijk beoogden en er kan direct mee worden gevaren.
De boot is te bezichtigen in Enkhuizen.
Neem voor een bezichtiging contact op met eigenaar: B.T.M. Steins Bisschop via +31 613 253 671 of mail@bassb.nl. Of neem contact op met Merijn Steins Bisschop via +31 617 356 393 of m.steinsbisschop@gmail.com
Extra gegevens:
Merk: Fisher
Bouwjaar: 1934
Lengte: 9.5 meter
Breedte: 3.1 meter
Diepgang: 1.3 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Aantal slaapplaatsen: 4
Merk motor: Bukh
Vermogen: 36
Besturing: Stuurwiel
Toilet(ten): 1
Koelkast: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
GPS: aanwezig
Anker: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig