MarktPlaza

Figaro Illustré 1895 Jaargang - Maandblad Belle Epoque

110x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. Figaro Illustré. Année 1895. 244, (4), xliv, (2) blz. Band met leer op rug en hoeken, met (gesimuleerde?) slangenhuid op boorden. Letters en versieringen op rug in goudopdruk. Zes ribben op rug. Gemarmerde schutbladen. Slijtageplekjes band, boekblok met wat foxing maar nog opmerkelijk goed voor leeftijd. Gewicht ongeveer 4,6 kg. Formaat circa 41,4 cm.
Ingebonden jaargang van dit Franse maandblad. Doorlopend gepagineerd. Achterin de bladzijden welke gepagineerd zijn met Romeinse getallen. Zonder de originele covers. Met 20 platen in kleur buiten de tekst waarvan de achterzijde niet bedrukt is (één aangebracht op dik papier). Verder met veel illustraties in kleur en zwart-wit in en buiten de tekst.
Met specials over de opera, de jacht. Maar ook artikelen over Corsicaanse bandieten, vrouwenmode, Franse keramiek, etc. Beroemd Frans maandblad uit de Belle Epoque periode. Tijdschrift Art Nouveau. Referentienummer 10.904.

250 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 8,70 euro met Postnl (aangetekende verzending). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.