MarktPlaza

Fibaro - Slimme Rookmelder V2

48x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De slimme Fibaro Rookmelder V2 combineert mooi design met de nieuwste technieken in een zeer compacte, zo niet de kleinste rookmelder ter wereld.

Door zijn slimme functies, waaronder een koppeling met Toon van Eneco, is hij veel meer dan een standaard rookmelder. Lees in de beschrijving wat je nog meer kunt!

1 stuk - €64,50
2 stuks - €62,50/st
4 stuks - €61,50/st
6 stuks - €60,50/st
8 stuks - €59.50/st

De Smoke Sensor FGSD-002 van Fibaro is voorzien van een ingebouwde sirene, LED indicator, temperatuursensor en een rooksensor. De slimme sensoren detecteren brand al bij het beginstadium. Hij werkt ook zonder controller, je kunt hem dus zo ophangen.

Maar hij is veel meer dan alleen een rooksensor.

Kan ik de rookmelder koppelen aan Toon van Eneco?

Ja, hij werkt ook met de slimme thermostaat Toon van Eneco en kan je dan een melding sturen op je telefoon als hij alarm geeft.

Wat kan ik nog meer als ik hem koppel aan een slimme controller?

Koppel de Fibaro Smoke Sensor aan een controller zoals Homey en je krijgt er een hele hoop slimme functies bij.

1. Een push melding of ander soort bericht bij brand

Ook via Homey kun je een push melding of ander bericht krijgen op je telefoon, zo weet je altijd of alles thuis in orde is.

2. Laat hem met andere slimme apparaten samenwerken.

Als hij gekoppeld is aan een controller kun je er ook andere slimme apparaten aan koppelen, bijvoorbeeld slimme verlichting. Het licht gaat fel branden of krijgt een andere kleur op het moment dat de melder afgaat. Dit is slechts een voorbeeld de mogelijkheden zijn eindeloos!

3. Alarm bij temperatuurschommeling

De rookmelder registreert niet alleen rook maar heeft ook een temperatuur sensor aan boord, zo kan hij ook het ingebouwde alarm af laten gaan bij een hoge temperatuurschommeling.

4. Tamper (sabotage) beveiliging

De tamper beveiliging zorgt ervoor dat je de melder niet kunt saboteren. De melder registreert schokken en kan je daardoor laten weten dat ermee geknoeid wordt, bijvoorbeeld als hij van de muur gerukt wordt (bijvoorbeeld handig als je een woning verhuurt).