MarktPlaza

Fiat Tipo Stationwagon - 1.6 MultiJet 16v Business Lusso Leer | Navi | Clima | Stoelverwarming |

515x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2017 - sep 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
GVW: 1.870 kg
Afmetingen (LxBxH): 457 x 179 x 151 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,1 s
Topsnelheid: 200 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,0 l/100km (1 op 33,3)
CO2 uitstoot: 89 g/km
Emissieklasse: Euro6
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 332 - 351 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket Plus: 6 maanden Bovag garantie - Gegarandeerde kilometerstand NAP - APK bij aflevering -12 maanden Mopar Assistance Europa door ANWB - Afleverbeurt - Gepoetst en voorzien van nieuwe matten
## Aanvullende opties en accessoires
- Aanhanger assistent
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Vanaf 1 november 2016 worden de prijzen van onze gebruikte auto’s, conform de wet Consumenten bescherming (artikel 6:193 e.v. BVV), getoond inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit is inclusief tenaamstellingkosten, voldoende brandstof en een geldige APK Keuring. Voor aanvullende pakketten klik op onderstaande link:
www.jelletalsma.nl/afleverpakketten/
Het zijn de harmonieuze vormgeving en de hoogstaande technologie die de Fiat Tipo Stationwagon zo begerenswaardig maken. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. De hoogwaardige uitstraling van deze auto wordt benadrukt door de lederen bekleding. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, trailer assistent, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het full map navigatiesysteem. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. In deze Fiat kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Fiat Tipo Stationwagon heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. In deze Fiat vinden we verder een autonoom remsysteem en gordijnairbags achter
Als u nieuwsgierig bent naar deze Fiat Tipo Stationwagon, neem dan snel contact met ons op.
Jelle Talsma Autobedrijven bestaat al 100 jaar en is een begrip in Friesland met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Tevens zijn wij de grootste dealer van Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Bedrijfswagens en Lancia in Noord Nederland.