MarktPlaza

Fiat Panda - 1.2 Dynamic Elektr. ramen, Nwe APK, Airco, Nwe Distributie

549x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 175/65 R14
GVW: 835 kg
Acceleratie (0-100): 14,0 s
Topsnelheid: 155 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Lichtblauw
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik in de stad: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- garantie
- Halogeen mistlampen
- Lichtmetalen velgen 14"
- radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
Te koop staat deze Fiat Panda 1.2 Dynamic van 2005 met slechts 78724 km op de teller. In zijn hemels blauwe kleur en een mooie bijpassende striping, het chromen uitlaat sierstuk en de door ons gemonteerde mooie 14 inch lichtmetalen wielen is deze Fiat Panda zeker een unieke en opvallende verschijning. Alle originele bijhorende boekjes en sleutels worden meegeleverd. Omdat door de eerste eigenaar wel verzekerd werd dat de tandriemen en de waterpomp vervangen waren maar het bewijs hiervoor ontbrak, hebben wij voor de zekerheid een nieuwe tandriem en waterpomp laten monteren. Deze panda is zeer goed onderhouden en dat mag gezien worden.
Als extra's zijn te noemen:
Achterbank neerklapbaar
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airbag(s) gordijn
Airbag(s) side voor
Airco
Anti Blokkeer Systeem
Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bumpers in carrosseriekleur
Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
Elektrische ramen voor
Halogeen mistlampen
Lichtmetalen velgen 14"
radio-CD/MP3 speler
Startblokkering
Stuur verstelbaar
Stuurbekrachtiging
Boordcomputer
Gordelspanners
Hoofdsteunen achter
De verkoopprijs is € 3250.- inclusief afleveringskosten, nieuwe APK en 3 maanden garantie (dus geen extra kosten)
Klik voor meer informatie op deze link: www.GarageNunspeet.NL
Deze versie van de Fiat Panda is geleverd van september 2003 tot januari 2009. De nieuwprijs in 2005 bedroeg € 11.290
De auto heeft een benzinemotor en levert een maximum vermogen van 60 pk. Het gemiddeld verbruik bedraagt 5,4 l/100km (1 op 18,5).
Dit zegt de ANWB: Fiat Panda: beregoed!
Goede motorloop
Krachtige verwarming
Zeer schone uitlaatgassen
Tijdloos uiterlijk
Rijdt erg goed voor deze klasse
Ruimte voor vier volwassenen
Zeer goede betrouwbaarheid
De tweede generatie Fiat Panda is als occasion nog steeds zéér populair. Dat is terecht, deze panda biedt een uitstekende mix van eigenschappen die voor een auto in de compacte klasse van belang zijn: ruimte, comfort, bescheiden verbruik en hij is ook nog betrouwbaar.
Waar praten we over?
Deze tweede generatie-Panda is een groot succesnummer geworden, de productie heeft het miljoen ruim overschreden. Zo weinig mogelijk technische varianten en minimale uiterlijke wijzigingen hebben de Panda ook economisch tot een heel goed product gemaakt. Dat komt voor een deel ook de consument ten goede, want de prijs van de Panda is in al die jaren nauwelijks veranderd.
De Fiat Panda als occasion
De spreiding in het occasionaanbod van de Fiat Panda is opvallend groot. Dat komt doordat het model zo lang heeft meegelopen. Zelfs toen de nieuwe Panda er was, is dit model nog een tijdlang nieuw te koop geweest. Daardoor kan er bijna tien jaar leeftijdsverschil bestaan tussen de ene en de andere Panda en in essentie is het nog steeds dezelfde auto. Het goede is dat er voor bijna elk bescheiden budget wel een Panda is te vinden. Je komt ze tegen met astronomische kilometerstanden en sommige rijden niet meer dan een paar duizend kilometer per jaar. Beide uitersten hebben hun voor en tegen. Een auto die alleen maar korte stukjes rijdt en nooit echt warm wordt, maakt ‘tropenkilometers’. De vraag is dus hoe die weinige kilometers zijn afgelegd.
De proefrit
Voor een auto in deze compacte klasse rijdt de Panda uitstekend. De standaard vier portieren zijn er niet voor niets, want vier volwassenen kunnen in de Panda opmerkelijk goed zitten. We hebben er ook wel eens grotere afstanden met vier man in gereden en ook dat ging verbazingwekkend goed. De elektrisch bekrachtigde besturing is een tikje doods en door de hoge zit voel je zijdelingse bewegingen wat sterker, maar het veercomfort is erg goed. De 1,2 liter motor is lekker soepel en sterk genoeg. Als normaal verbruik mag je rond 1 op 17 verwachten, als je alleen stadsverkeer rijdt, is dat uiteraard iets meer. Met de 1,1 zit je eerder rond 1 op 15.
Conclusie
Simpel: de Fiat Panda is één van de allerbeste compacte auto’s in jaren. Dat geldt niet alleen voor de ruimte en het keurige comfort, ook kwalitatief is de Panda getuige het kader van de wegenwacht een prima ding, waaraan zelden grote, onverwachte onkosten komen. Die zekerheid is vooral bij zo’n budgetauto heel veel waard.
Wij hebben voor u de moeite genomen om alle informatie in deze advertentie zo precies en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Controleer bij uw bezoek / aankoop bij Garage Nunspeet de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Maandag 13:00-17:00 Dinsdag 10:00-17:00 woensdag 10:00-17:00 Donderdag 10:00-17:00 Vrijdag 10:00-17:00 Zaterdag 10:00-17:00 Zondag GESLOTEN Wij heten U van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom in Nunspeet. Wij bieden U een heldere kijk op mobiliteit. Wij wijzen U erop dat wij de gebruikelijke zondagsrust in Nunspeet volledig respecteren. Op zondag zijn we daarom gesloten. Met vriendelijke groet, Peter&Armin Kalischewski