MarktPlaza

Fiat Panda - 1.2 4 cilinder Edizione Cool | Airco | Metallic lak | Radio

563x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2013 - sep 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 102 Nm
GVW: 1.420 kg
Afmetingen (LxBxH): 365 x 164 x 155 cm
Wielbasis: 230 cm
Tankinhoud: 37 liter
Acceleratie (0-100): 15,0 s
Topsnelheid: 164 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen actief
- Metaalkleur
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Een Italiaanse auto is altijd een prachtige mix van uitstekende rijkwaliteiten en een stijlvol uiterlijk. Dat is bij deze Fiat Panda al niet anders. Dit is een auto uit 2016, hij heeft 56654 kilometer op de teller staan. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer aluminium dakrailing, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en neerklapbare achterbank.
Allicht is er in deze auto ook airconditioning. U bent in deze Fiat ook voorzien van verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Fiat Panda samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Zo compact als hij is, biedt de Fiat Panda een enorme hoop ruimte voor u, uw gezin en uw bagage. Dit exemplaar heeft 56654 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2016. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Fiat met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Tot de uitrusting behoren ook aluminium dakrailing, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur en neerklapbare achterbank.
In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Jelle Talsma Autobedrijven bestaat al 100 jaar en is een begrip in Friesland met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Tevens zijn wij de grootste dealer van Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Bedrijfswagens en Lancia in Noord Nederland.