MarktPlaza

Fiat Fiorino - Schuifdeur , Airco , Cruisecontrol

553x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2019
GVW: 1.700 kg
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 69 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Airbag passagier
- Blue-Me
- Comfort bestuurders stoel met armleuning
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Houten antislipvloer in laadruimte
- Lederen stuurwiel
- Nieuw model
- Zij schuifdeur rechts
- zzz KOSTEN RIJKLAAR MAKEN € 499,- zzz
Schitterende in Fiat Fiorino 1.3 JTD , Motor : 59 Kw / 80 Pk , Voorzien van : Airco , Cruisecontrol , 2 Achterdeuren , Zijschuifdeur , Elec. ramen en Spiegels , kom U zelf overtuigen van deze Mooie bedrijfswagen bij onze showroom aan de Hoogeveenenweg No: 1 in Nieuwerkerk a/d IJssel, Ook bieden wij de mogelijkheid van gespreide betaling in samen werking met de grootste Autofinancier - De getoonde prijs is onze scherpe internet meeneemprijs De prijs is Excl BTW , Netto , inruil is mogelijk , ook kunnen wij als service u helpen met uw autoverzekering , Wilt U Zelf bepalen wat u wilt betalen per maand kijk dan op de website van www.autodebruin.nl bij de knop Financiering. KOSTEN RIJKLAAR MAKEN INCL AFLEVERINGS BEURT € 499,- FINANCIAL LEASE INCLUSIEF BTW NU BIJ AUTODEBRUIN.NL , STEEDS VAKER ZIEN WIJ BIJ AUTODEBRUIN.NL DAT MET NAME STARTENDE ONDERNEMERS NOG NIET DE FINANCIELE ARMSLAG HEBBEN OM DE BTW TE BETALEN. OM DEZE GROEP VAN DIENST TE KUNNEN ZIJN KAN MEN NU BIJ AUTODEBRUIN.NL DE BTW MEENEMEN IN DE FINACIAL LEASE !
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Fiat Fiorino. Het is een auto van het bouwjaar 2015, hij heeft 157218 kilometer op de teller staan. De comfortstoelen zorgen voor een optimale zithouding onderweg. In deze auto profiteert u onder andere ook van: getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelbare buitenspiegels.
Bluetooth telefoonverbinding, een usb-poort en stembediening zijn onderdeel van het Blue&Me infotainmentsysteem in deze auto. In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en centrale portiervergrendeling.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Fiat. Belt u ons snel?