MarktPlaza

Fiat Ducato - 30 2.3 MultiJet L1H1 Luxury Pro met 37% korting diverse kleuren leverbaar

591x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 320 Nm
Lengte/hoogte: L1H1
Wielbasis: 300 cm
Topsnelheid: 155 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 115 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achteruitrijcamera
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 15"
- mistlampen voor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Tussenschot volledig
- Zijschuifdeur rechts
De mooiste bedrijfswagens staan bij Jelle Talsma Autobedrijven in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Deze luxe Ducato Luxury Pro L1H1 is ook verkrijgbaar in L2H2 en L3H2 carrosserie uitvoering.
Met een auto als deze Fiat Ducato komt u absoluut goed voor de dag. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 15 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.
Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. De uitrusting van deze Fiat is met lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Fiat Ducato is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Dit is een nieuwe auto die dus wordt geleverd met volledige fabrieksgarantie. De genoemde prijs is exclusief afleveringskosten, BPM en BTW. Bent u geïnteresseerd? Bel of mail ons, dan maken we op korte termijn een afspraak met u.
Jelle Talsma Autobedrijven bestaat al 100 jaar en is een begrip in Friesland met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Tevens zijn wij de grootste dealer van Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Bedrijfswagens en Lancia in Noord Nederland.