MarktPlaza

Fiat 500 X - 1.4 Turbo MultiAir PopStar | Navigatie | Climate control | Cruise control |

537x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jan 2015 - sep 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 230 Nm
GVW: 1.875 kg
Afmetingen (LxBxH): 425 x 180 x 161 cm
Wielbasis: 257 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik in de stad: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
CO2 uitstoot: 137 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Business Pack
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Centrale portiervergrendeling op afstand
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrische ramen voor en achter
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Isofix
- LED-dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-pakket
- Pack Comfort-1
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Italiaanse auto’s verloochenen hun identiteit niet. Dat geldt ook voor deze Fiat 500 X, een origineel Nederlandse auto uit 2015 met een tellerstand van 73950 kilometer. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Ook lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. Digitale muziek afspelen gaat heel eenvoudig met de ingebouwde usb-aansluiting. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
In de Fiat 500 X heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Bij Hyundai Wittenberg in Hilversum vindt u altijd een ruim aanbod aan nieuwe en gebruikte Hyundai’s. Naast het verkopen van onze Hyundai modellen zijn wij ook gespecialiseerd in andere merken en hebben wij hier altijd een ruim aanbod in. Kortom, bent u opzoek naar een nieuwe- of gebruikte auto dan bent u bij Hyundai Wittenberg in Hilversum aan het juiste adres! Inruil van elk merk is mogelijk!
Wilt u meer weten over een occasion die u heeft gezien? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of tijdens openingstijden met 035-6242624.