MarktPlaza

Fiat 500 - TwinAir Turbo Lounge , Panoramadak, Bluetooth, Lmv

495x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2015 - mrt 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 145 Nm
GVW: 1.370 kg
Afmetingen (LxBxH): 357 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 171 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Aux aansluiting
- Bagage afdekking
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bluetooth audio
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Follow Me Home verlichting
- Hill hold functie
- Isofix
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- USB aansluiting
Deze keurig nette Fiat 500 is uitgevoerd in de prachtige kleur Bianco Tristrato . Dit dealer onderhouden exemplaar is van het bouwjaar 2016, er staat pas 34.057 kilometer op de teller. Met de 81-pk sterke motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Bij de uitrusting van deze Fiat horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audio-installatiesysteem via knoppen op het stuur. Gebruik de usb-aansluiting om uw muziekbibliotheek af te spelen in te auto. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
De Fiat 500 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.
Sinds 1974 is Alewijn Ott gegroeid tot een zeer goed gewaardeerd autobedrijf in Noord-Holland en ver daarbuiten. Op één adres hebben wij maar liefst 250 KWALITEITSOCCASIONS, die stuk voor stuk zijn voorzien van een pre-inspectie. Daardoor heeft u altijd zekerheid over de kilometerstand, het onderhoudsverleden en een geldige APK. Optioneel kunt u nog kiezen voor een servicepakket vanaf 295 euro en inruil is altijd mogelijk. Onze voorraad wisselt met 25 auto’s per week. Bel gerust als u een specifieke vraag heeft, bij Alewijn Ott helpen we u graag verder!
Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Dagelijks open van 9.00 uur tot 18:00; Donderdags 09:00 tot 21:00; Zaterdags 09:30 tot 17:00; Zondags gesloten.