MarktPlaza

Fiat 500 - TwinAir Turbo 85 Lounge AUTOMAAT Leer | Navi | Bluetooth | USB

108x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: aug 2015 - mrt 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 145 Nm
GVW: 1.380 kg
Afmetingen (LxBxH): 357 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 171 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 73 - 81 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket Plus: 6 maanden Bovag garantie - Gegarandeerde kilometerstand NAP - APK bij aflevering -12 maanden Mopar Assistance Europa door ANWB - Afleverbeurt - Gepoetst en voorzien van nieuwe matten
## Aanvullende opties en accessoires
- Audio-navigatie full map
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Parkeersensor achter
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- DAB ontvanger
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Volledige fotosessie na reconditiering!
Een Italiaanse auto is altijd een prachtige mix van uitstekende rijkwaliteiten en een stijlvol uiterlijk. Dat is bij deze Fiat 500 al niet anders. Dit is een auto uit december 2015, is van eerste eigenaresse en hij heeft slechts 15449 kilometer op de teller staan. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de dab-ontvanger. Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Met sportstuur met schakelpaddels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Fiat helemaal compleet.
Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Fiat in staat om zelf te reageren op potentiëel gevaarlijke situaties op de weg. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Vanaf 1 november 2016 worden de prijzen van onze gebruikte auto’s, conform de wet Consumenten bescherming (artikel 6:193 e.v. BVV), getoond inclusief alle onvermijdbare kosten. Dit is inclusief tenaamstellingkosten, voldoende brandstof en een geldige APK Keuring. Voor aanvullende pakketten klik op onderstaande link:
www.jelletalsma.nl/afleverpakketten/
Jelle Talsma Autobedrijven bestaat al 100 jaar en is een begrip in Friesland met vestigingen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten. Tevens zijn wij de grootste dealer van Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Fiat Bedrijfswagens en Lancia in Noord Nederland.