MarktPlaza

Fiat 500 - e PRIJS EX BTW € 13.750, - / PRIJS INCL BTW € 16.635, - LEDER NAVI ECC CRUISE LMV ETC ETC

469x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 1 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2013 - dec 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.701 kg
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 7,0 s
Topsnelheid: 140 km/u
Interieurkleur: Zwart
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: geen
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
- Zwarte hemelbekleding
Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen, 4% bijtelling en bakken vol met rijplezier, deze electrische Fiat 500 levert het allemaal. De auto is van het bouwjaar 2016. Verwen uzelf met het lederen interieur in deze auto. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Bij de uitrusting van deze Fiat horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, zwarte hemelbekleding, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem en het navigatiesysteem. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Met lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Fiat helemaal compleet.
Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie. Heeft u interesse in deze mooie Fiat? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.