MarktPlaza

Fiat 500 - e PRIJS EX BTW € 11.750 / PRIJS INCL BTW € 14.215 LEDER ECC PDC CRUISE LMV ETC

508x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 1 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2013 - dec 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.701 kg
Wielbasis: 230 cm
Topsnelheid: 140 km/u
Interieurkleur: Zwart
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: geen
Optioneel afleverpakket (€ 595): Broekhuis Afleverpakket: Dit voertuig wordt afgeleverd met het Broekhuis afleverpakket omvattende: 6 maanden garantie, minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur, lampenset, gevarendriehoek en uiteraard strenge algemene controle volgens Broekhuis voorschriften.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
kortingsactie.* alle occasions zijn bij Broekhuis Enschede extra scherp geprijsd. Superexclusieve Fiat 500 Volledig Elektrisch, Bijtelling 4%! De elektromotor heeft een vermogen van 83 kW (112 pk) en een koppel van 200 Nm, dat direct beschikbaar is. Zoveel kracht in een klein autootje, dat rijdt wel leuk zeker? Ja! Tot 70 km/u is de 500e zeer snel, maar ook daarboven versnelt de elektro-500 vlot. Alleen al de gezichten van verbaasde weggebruikers zijn de moeite waard om een proefrit te maken in de 500e. Nu van € 12.850,- met € 1.100 korting voor slechts € 11.750,- ex BTW (€ 14.215,- incl BTW).
Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. Deze Fiat 500 heeft 33849 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2014. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Indien u interesse heeft in deze Fiat, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
U bent bij Broekhuis van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud, leasing, autoschadeherstel, verzekeringen, financieringen, fleet sales en BMW motoren. De dagelijkse drijfveer is niet alleen de auto, maar veel meer de mens. Daarom staat achter de naam Broekhuis: Beweegt mensen! Meer weten? Bezoek: www.broekhuis.nl voor de diverse afleverpakketten.