MarktPlaza

Fiat 500 - E E 24kwh incl btw

605x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jun 2013 - dec 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.701 kg
Wielbasis: 230 cm
Topsnelheid: 140 km/u
Motorrijtuigenbelasting: geen
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 15"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Oplaadmogelijkheid
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Dit is niet zomaar een Fiat 500 E. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. De auto is van het bouwjaar 2014 en is van de eerste eigenaar. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Onderweg geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Wij bieden naast hoogwaardige service vooral betrouwbaarheid, zekerheid en transparantie. Dat is ‘leven zonder autozorgen’. Ons bedrijf is ook aangesloten bij de BOVAG. Naast het Autobedrijf biedt Gert Brandsen ook de services Autolease en Autoverhuur aan. Voor ons staat persoonlijke service en gastvrijheid voorop. Wanneer u een auto wilt aanschaffen, advies wilt over occasions of een nieuw leasecontract wilt ondertekenen, wij staan voor u klaar. Gert Brandsen adviseert u graag over de auto die bij u past!
Kijk voor meer informatie op onze website: www.gertbrandsen.nl