MarktPlaza

Fiat 500 - e | 100% elektrisch | stoelverw. | cruise | etc

518x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2019
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.355 kg
Topsnelheid: 137 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: geen
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): BOVAG Garantie 6 maanden: https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- aux-ingang
- Bluetooth
- TomTom voorbereiding
- USB-poort
- Voorstoelen verwarmd
Fiat 500e voorraad
Nu direct uit voorraad leverbaar: de super stijlvolle, 100% elektrisch aangedreven Fiat 500e! Een (BTW-)auto met 100% Italiaans karakter en slechts 4% bijtelling – dus ook erg interessant om zakelijk te rijden!
Wij hebben de milieuvriendelijkste 500 beschikbaar in diverse trendy kleuren en complete uitrustingsniveaus. Alle exemplaren zijn voorzien van een Nederlands kenteken én BOVAG garantie.
Techniek
De toevoeging ‘e’ staat voor ‘electrical’ maar het had net zo goed de ‘e’ van ‘extra’ kunnen zijn. Extra duurzaam, extra sportief, extra luxe en extra voordelig. Behalve emissieloos zijn de batterijen erg krachtig. Samen zijn ze goed voor een koppel van 200 Nm en een sprint van 0-100 km/h binnen 9 seconden. Daar kan geen benzinemotor van de 500 tegenop!
Kleur & uitrusting
En natuurlijk wil het oog ook wat. Dit fraaie exemplaar is ondergedompeld in smaakvol antraciet metallic, voor een uitstraling om uw vingers bij af te likken. Het interieur is deels bekleed met zwart leder en afgewerkt met diverse oranje details. Zo krijgt deze ‘groene’ Italiaan met Amerikaanse genen tevens een Hollands tintje. Deze 500e is werkelijk van alle markten thuis!
Iets dat tevens kan worden gezegd van het uitrustingsniveau. De compacte Fiat zit op z’n zachtst gezegd royaal in haar spullen. Een hele rits luxe voorzieningen, bestaande uit stoelverwarming, climate control, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel en een aux & usb poort zien erop toe dat u en eventuele passagiers er te allen tijde comfortabel bijzit(ten).
Wim Prins: officieel dealer van Abarth en Alfa Romeo, uw Fiat specialist in de regio.
Autobedrijf Wim Prins behoort tot de oudste en bekendste Alfa Romeo en Abarth dealers van Nederland. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in diverse andere merken van Italiaanse makelij, waaronder Fiat. Als officieel Abarth dealer hebben we goede connecties met Fiat en kunnen we eenvoudig aan originele Fiat-onderdelen komen. Bovendien zijn veel onderdelen uitwisselbaar en ligt de techniek dicht bij elkaar; precies passend in het Prins straatje dus.
Kortom, ook voor de 500e bent u bij Autobedrijf Wim Prins aan het juiste adres! Ons enthousiaste team van jonge, getalenteerde en ervaren vakspecialisten informeert en adviseert u graag over de groenste Fiat 500 van dit moment. We kijken uit naar uw komst!