MarktPlaza

Fiat 500 - Cabrio 1.2 Rock Aut. [ xenon leder interscope ]

486x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
GVW: 1.355 kg
Wielbasis: 292 cm
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Audiobediening op het stuur
- Bluetooth carkit
- Bumpers/spiegels in kleur
- Cabrio windscherm
- Centrale vergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare cabriokap
- Isofix
- Koplampsproeiers
- LED-dagrijverlichting
- Lederen stuur en pook
- Lichtsensor
- Metallic lak
- Midden armsteun
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensoren achter
- Privacy glas
- Radio/CD/MP3 speler
- Side airbags
- Start/Stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Telefoonvoorbereiding
- Verlichtingspakket
Ben je opzoek naar een mooie Fiat 500 uit 2010 met opties zoals Xenon verlichting, automaat, Rood cabriodak en Interscope audio met subwoofer. Deze 500 is door ons ingeruild met een tellerstand van 82.061. De tellerstand is logisch verklaarbaar en de auto is dan ook voorzien van een NAP tellerrapport. Op onze website vind je het Nationaal Autoraport van deze auto met daarin onder andere de (onderhouds)historie . De Fiat 500 heeft een Benzine motor met een maximum vermogen van 51KW (69 PK) en haalt hiermee een gemiddeld gebruik van 4.70L op 100Km.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden!
- Maandag tm Vrijdag: 08:00 t/m 23:00
- Zaterdag: 09:00 t/m 17:00
- Zondag: 12:00 t/m 18:00
U kunt ook contact met ons opnemen via Whatsapp. Whatsappnummer: 0882272696 (bellen via whatsapp op dit nummer is niet mogelijk)
Deze Fiat 500 staat momenteel in onze vestiging in Zwolle. Vaartland.nl bied ook de mogelijkheid om deze auto te verplaatsen naar de voor uw dichtstbijzijnde Vaartland.nl vestiging. Neem hiervoor contact met ons op of kijk op www.vaartland.nl.
Waarom kiezen voor deze Fiat 500:
- Xenon verlichting, automaat
- Rood cabriodak
- Interscope audio met subwoofer
- Groen energielabel
- NAP gecontroleerd
- Onderhoudsgeschiedenis beschikbaar
- Voorzien van een Nationaal Autorapport
Was iedere klant maar zoals de vorige eigenaar van deze Fiat. Reden van deze kreet is het volgende; wie geeft vlak voor inruil zijn auto nog een beurt en nieuwe A.P.K.omdat ze de auto zo niet in willen leveren? Nou inderdaad, de vorige eigenaar. Uiteraard dan ook bij de Merkdealer, te weten Vireo in Amersfoort. De geschiedenis van deze prachtige 500C begint op 12 juni 2010 dit was de eerste afspraak voor onderhoud welke heeft plaatsgevonden op 02 mei 2012 bij 13.366 km. Er volgden er netjes elke 2 jaar een. Dus in totaal 4 meer, inclusief de laatste, op 11 oktober 2019. Dus we kunnen in dit geval oprecht spreken van een 100% goed onderhouden auto zoals het hoort! De banden zijn van het A-Merk Bridgestone en het type Potenza, welke alle 4 nog ruim in het profiel zitten. Mochten wij uw interesse gewekt hebben, zijn wij u graag tot dienst in onze showroom tijdens een bezichtiging en een proefrit.
Alle moeite is genomen om de informatie in deze advertentie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Er kunnen echter uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend aan de verstrekte informatie in de advertentie. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie en controleer daarom bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.