MarktPlaza

Fiat 500 C - CABRIO TWIN AIR 60PK Pop *Airco

529x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2015
GVW: 1.320 kg
Afmetingen (LxBxH): 355 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 73 - 81 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Airbags voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Gordijnairbags voor
- Knieairbag(s)
- Radio voorbereiding
- Toerenteller
- Zij-airbags voor
Dit is nu typisch een auto die u goed moet bekijken. Want hij zal u beslist verrassen met zijn ruimte en zijn rijkwaliteiten. Deze Fiat 500C heeft 42135 kilometer op de teller staan, hij is van het bouwjaar 2014. Met de pittige benzinemotor en de handgeschakelde vijfversnellingsbak is autorijden een waar genoegen. Ook warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Met in hoogte verstelbaar stuur, toerenteller en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Let op!! Deze auto staat in een van onze 3 vestigingen. Bel 0547-333944 voor info en de exacte locatie. De getoonde rijklaarprijs is inclusief geldige APK, tenaamstellingskosten, vloeistoffencontrole en reinigen in-& exterieur. Optioneel is het Hartgerink servicepakket voor € 675 incl. BTW leverbaar inclusief onderhoudsbeurt, nieuwe APK, reconditioneren/reinigen in- & exterieur, 20 liter brandstof en 6 maanden garantie. Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite juist weer te geven, maar fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.