MarktPlaza

Fiat 500 C - 1.2 Lounge cabrio, PDC, Airco, 16inch LM, 1/2 leder

526x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bekleding: Leder/stof
Aantal sleutels: 2
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Geniet van het rijplezier dat alleen een Italiaanse auto u kan bieden. De aandrijving van deze Fiat wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Open rijden was nog nooit zo eenvoudig. Het cabriodak opent soepel en stil dankzij de elektrische bediening. De start-stop functie vermindert het brandstofverbruik door de motor uit te schakelen terwijl u stilstaat. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
U bedient het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Deze auto is voorzien van lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Fiat 500 C heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.