MarktPlaza

Fiat 500 C - 1.2 Lounge

487x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2015 - mrt 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 102 Nm
GVW: 1.355 kg
Afmetingen (LxBxH): 359 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 14,8 s
Topsnelheid: 160 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet/Ivoor
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,8 l/100km (1 op 20,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 110 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Afleverkosten: De getoonde prijs is inclusief € 395 afleverkosten.
Motorrijtuigenbelasting: € 73 - 81 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- DAB ontvanger
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Pack Style
- Parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Oe la la, dat is pas mooi, zo'n Fiat 500 C het biedt alles wat u van een auto verlangt. De krachtbron van deze 500C wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Wilt U open of dicht rijden, dat kan met één druk op de knop dankzij de elektrisch bediende cabriokap. Deze Fiat 500C Lounge is onder andere uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook een vol automatische airconditioning aantreft. Ook een multifunctioneel stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Zoals u mag verwachten van deze Fiat 500 C is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Is dit uw volgende auto ? Kom een vrijblijvend langs bij ons aan de Kapitein Nemostraat 40 te Emmen, wij rekenen op U en Oh ja, de Koffie staat klaar !
Autobedrijf H. van Boven BV, specialist in Alfa Romeo, Lancia en Fiat. Officieel Magneti Marelli Checkstar dealer voor zuid-oost Drenthe, aangesloten bij de BOVAG. Ondanks dat wij uiterste zorg besteden aan onze advertenties kan het voorkomen dat er type/fouten en of model wijzigingen hebben plaatsgevonden. U kunt dus ook geen aanspraak maken op voornoemde fouten/wijzigingen, of enige rechten ontlenen aan deze advertentie.