MarktPlaza

Fiat 500 C - 0.9 TwinAir Turbo Cult CABRIO

119x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2014 - jan 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 145 Nm
GVW: 1.385 kg
Afmetingen (LxBxH): 359 x 163 x 149 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 173 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 88 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Gecu kwaliteitslabel (€ 495): U kunt ook nog kiezen voor ons exclusieve Gecu kwaliteitslabel: 1. Vrijwaren eigen auto en op naam zetten nieuwe auto 2. Pechhulpservice voor geheel Europa 3. Minimaal €. 25,00 brandstof 4. Servicebeurt conform specificaties fabrikant (incl. vervangen van o.a. banden indien profiel minder dan 3,5 mm) 5. Nieuwe APK 6. Gegarandeerde NAP km-stand 7. Professionele interieur en exterieur reiniging.** Voor deze zevenvoudige zekerheid rekenen we slechts EUR 495,00 als extra Zekerheid pakket.
- Gecu kwaliteitslabel + (€ 695): Gecu kwaliteitslabel incl. professionele reiniging auto van binnen en buiten.
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur parelmoer
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Mooie uitvoering van de Fiat 500 C Wit parelmoer lak met leren interieur.
Doe het dak omlaag en geniet van de zon op uw gezicht, achter het stuur van deze cabriolet. Italiaanse auto’s verloochenen hun identiteit niet. Dat geldt ook voor deze Fiat 500 C, een auto uit 2014 met een tellerstand van 70370 kilometer. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de tweecilinder motor. Natuurlijk behoren lederen sportstuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Deze Fiat is voorzien van knoppen op het stuur om het audiosysteem te bedienen. Maar u kunt ook uw stem gebruiken. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Ook is de Fiat uitgerust met: lederen sportstuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
U kunt ook nog kiezen voor ons exclusieve Gecu kwaliteitslabel: 1. Vrijwaren eigen auto en op naam zetten nieuwe auto 2. Pechhulpservice voor geheel Europa 3. Minimaal €. 25,00 brandstof 4. Servicebeurt conform specificaties fabrikant (incl. vervangen van o.a. banden indien profiel minder dan 3,5 mm) 5. Nieuwe APK 6. Gegarandeerde NAP km-stand 7. 6 Maanden BOVAG garantie ** Voor deze zevenvoudige zekerheid rekenen we slechts EUR 495,00 als extra Zekerheid pakket.
Gecu kwaliteitslabel + is ons kwaliteitslabel inclusief professionele reiniging auto van binnen en buiten, voor dit totaal pakket rekenen wij slechts €. 665,00
Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.