MarktPlaza

Fiat 500 - - ,

795x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 1973 - dec 1975
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Interieurkleur: Zwart
Motorrijtuigenbelasting: geen
Extra Opties:, Bijzonderheden: APK geldig tot 18-07-2018
Novus Auto is een onafhankelijk importeur van exclusieve en jong gebruikte auto’s! Naast het importeren en onderhouden van auto’s verkopen wij ook occasions, old- en youngtimers. De getoonde prijzen betreffen de all-in rijklaar prijzen inclusief 6 maanden Bovag garantie, tenzij anders vermeld!
U bent altijd welkom voor een bezichtiging/proefrit. Neem vooraf even contact op met onze verkoopafdeling om de beschikbaarheid van de auto te controleren.
Kijk voor de actuele voorraad op www.novusauto.nl. Heeft u vragen of opmerkingen over een van onze auto’s? Dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Onze verkoopadviseurs zijn telefonisch bereikbaar op 035-6997611 of per mail op info@novusauto.nl. Ook bent u van harte welkom in onze exclusieve showroom, gevestigd op de Amersfoortsestraatweg 108 te Naarden, op 750 meter afstand van afslag Naarden/Bussum op de A1.
Hopelijk tot snel bij Novus Auto!
Ondanks dat de advertenties met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld, kunnen aan type- of zetfouten geen rechten worden ontleend.